18:30

Spöland Vännäs IF P05/06

Täfteå IK P 04/05 - Spöland Vännäs IF P05/06 3-2

Spelmässigt bästa matchen
"Oj" vilket lag vi har, Idag var många frånvarande ,sjukdomar, krock med andra idrotter,etc etc. Vi kommer till match med tre avbytare varav en i ej speldugligt skick. Tom gör debut i målet samt att Täfteå är obesegrat i höstsäsongen gör inte saken lättare. En tuff utmaning alltså, Men vi spelar på det sätt vi tränat på, boll efter backen, kortpasningsspel , Täfteå leder visserligen efter första perioden med 1 -0 men det var vi som skapat chanser. Vi fortsätter i andra och skapar och vinner den perioden med 0-2.
Inför tredje känns det som matchen är vår men Täfteå kvitterar och gör även ett mål till och vinner matchen med 3-2. Men jag vill nog påstå att vi var det klart bättre laget spelmässigt. Synd bara att vi har lite stolpe ut för tillfället.
Periodsiffror 1-0/ 0-2/ 2-0.